escape games

Ontdek onze Escape Games in Virtual Reality!

escape game escape the lost pyramid

escape the lost pyramid

Escape The Lost Pyramid is een virtual reality Escape Game dat zich afspeelt in de wereld van Assassin’s Creed Origins.

Welkom in de Animus. Februari 1928. Een expeditie onder leiding van Sir Beldon Frye verdwijnt ergens op het Sinaï-schiereiland. Vier mensen en een dozijn lokale dragers waren op zoek naar de verloren piramide van Nebka…

Of beter gezegd van “iets” dat er had moeten zijn. Ze werden nooit meer terug gezien. Met behulp van de simulatie die is gereconstrueerd uit hun DNA-geheugen, kruipt je team in de schoenen van de ontdekkingsreizigers. Ontdek wat er met de expeditie is gebeurd. En nog belangrijker, vind wat ze zochten.

escape games
escape games bow with snakes
escape games dark corridor
escape game beyond medusa's gate

beyond medusa's gate

Beyond Medusa’s Gate maakt deel uit van de recreatie van het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey.

Twee of vier spelers vormen een team en hebben 60 minuten om hun weg te vinden uit een enorme Egeïsche kustgrot waar het legendarische schip van de Argonauten voor anker ligt. Om succesvol te zijn in hun ontsnapping, moeten spelers teamwork, probleemoplossing en nauwkeurige timing gebruiken om puzzels op te lossen en zichzelf uit deze ervaring te trekken.

Spelers beginnen het avontuur door hun avatar te kiezen uit zes verschillende personages en deze aan te passen met accessoires uit het oude Griekenland.

BeyondMedusaGate Colossus
BeyondMedusaGate Snake Brazier
BeyondMedusaGate Greece
escape game dagger of time

prince of persia: the dagger of time

Prince of Persia: The Dagger Of Time is een virtual reality-ontsnappingsspel dat zich afspeelt in de wereld van Prince of Persia.

Je zult dingen ervaren dat je in het echte leven onmogelijk zou kunnen meemaken: vertragen, stoppen of zelfs teruggaan in de tijd! Spelers worden door Kailena naar het Fortress of Time geroepen om een ​​kwaadaardige magiër te stoppen. Kailena herstelt en geeft de Dagger of Time aan spelers zodat ze de zandloperkamer kunnen bereiken.

De ervaring is opgebouwd rond samenwerking tussen spelers van alle leeftijden om een ​​gemeenschappelijk doel te bereiken. Samenwerking is essentieel: zonder je teamgenoten kun je niet succesvol zijn. Om succesvol te zijn, moeten spelers samenwerken en puzzels oplossen. Voor de puzzels moet je communiceren met objecten in de buurt, klimmen en bepaalde krachten gebruiken, zoals tijdcontrole.

POPDOT Fortress of Time 01
POPDOT Central Hall 03
POPDOT Garden Tower 02
escape game alice

alice

Neem deel aan de mallemolen van voorvallen en verplaats jezelf in de schoenen van Alice!

Duik in een wereld vol echte magie en ontdek de geheimen van de Hartenkoningin, die de tijd van Wonderland betoverd heeft.

Drink een maak-mij-klein-drankje en volg het Witte Konijn door de verdraaide doolhoven van de wereld achter het vergrootglas, waar alles op zijn kop staat. Help de Hoedenmaker, die vastzit in de tijd, met het oplossen van de rotzooi op het gekke theekransje. De Cheshire Cat leidt je door het betoverde struikgewas van Dark Forest. Vind een manier om langs de kaartbewakers te sluipen naar het kasteel vol venijnige vallen.

Versla de Hartenkoningin, hef de betovering van de klokkentoren op en red Wonderland!

3
6
4
escape game sanctum

sanctum

De wereld zit vol met donkere plekken waar je maar beter niet kunt komen; de plaatsen waar al je angsten uitkomen.

Je hebt een brief ontvangen van je goede vriendin Anna, die onderzoek doet naar mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. Ze is nu naar een verlaten klooster. In de brief vraagt ze je om hulp voor als ze mocht verdwijnen.

Nu heb je geen andere keuze dan alles te doen om haar te redden. Het is tijd om het klooster te bezoeken, waar de cultus van een oude godheid zich vestigde. Je zult niet alleen je leven maar ook je ziel op het spel moeten zetten als je de mysterieuze kracht tegenkomt die sluimert in de kerkers van het lege klooster. Om erachter te komen wat er met je vriendin is gebeurd en om weg te komen van paranormale verschijnselen, zul je de gruwelijke geheimen onder ogen moeten zien die dit duistere heiligdom verbergt.

ER Sanctum 3
ER Sanctum 2
ER Sanctum 6
escape game cyberpunk

cyberpunk

Ergens rond het jaar 2200: de samenleving is ingestort door de snelle technologische vooruitgang. Mensen muteren geregeld hun eigen lichaam.

Bedrijven vechten met elkaar om data, inmiddels de meest waardevolle grondstof op de markt. Jullie zijn cyborgs, uitgerust met speciale vaardigheden, en van plan waardevolle gegevens te stelen uit de archieven van een invloedrijke onderneming. Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens.

Infiltreer in het complex, vind de archieven en download de gegevens. Maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt.

ER Cyberpunk 8
ER Cyberpunk 6
ER Cyberpunk 2
escape game chernobyl

Chernobyl

Konden we maar het verleden veranderen, of getuige zijn van de gebeurtenissen die de wereld veranderden…

Is het mogelijk om het lot te veranderen? Teruggaan in de tijd om te zien of je de situatie die onvermijdelijk leek kunt veranderen.

Wat gebeurde er in de nacht van het ongeluk? Wat gebeurde er daarna? Vind antwoorden op vragen die tot nu toe onbeantwoord zijn gebleven. De spookstad Tsjernobyl kan je zijn verhaal vertellen… Een verhaal dat levens heeft gekost. Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt… Een ramp die ons vandaag de dag nog steeds raakt…

Screenshot 5
Screenshot 3
Screenshot 2
escape game the prison

The Prison

Jouw politieteam heeft jaren succesvol criminele bendes bestreden. Bij jullie laatste grote onderzoek zijn zelfs diverse corrupte politiechefs opgepakt.

Helaas kon je niet lang van je succes genieten. Jullie zijn belazerd en zitten nu in de gevangenis op basis van valse beschuldigingen.

Je vrienden zijn nog steeds vrij. Ze hebben een ontsnappingsplan opgesteld. Gebruik al je moed, vaardigheid en veel geluk zodat je kunt ontsnappen, je naam kunt zuiveren en blijven vechten voor gerechtigheid.

ER Prison 2
ER Prison 7
ER Prison 8

Volg ons op Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven over onze Escape Games!